Hyvästit viimeisille läskeille! (28.3.2011)

Kaksi kolmasosaa kuurista on nyt takana eli olen ”juttaillut” tätä kirjoittaessa kymmenen viikkoa. Tuloksia on tullut mukavasti, vaikka en ole noudattanut ohjeita ihan kirjaimellisesti. Paino ei ole mielestäni paras mittari, koska toivon saavani läskin tilalle lihasta. Mutta mainittakoon, että puntari näyttää nyt yli seitsemän kiloa vähemmän kuin haasteen alussa.

Viimeisten viiden viikon aikana tarkoitus ei ole enää pudottaa painoa, vaan saada rasvaprosenttia pienemmäksi. Kävin kehon koostumusmittauksessa neljä päivää ennen kuurin alkua, ja rasvaprosenttini oli tuolloin huimat 31,5. Eli melkein kolmannes kehostani oli rasvaa! Seuraava mittaus on lähiviikkoina, raportoin sitten tuloksista.

Viime viikonloppuna tuli herkuteltua ristiäisissä. Tällaiset tilaisuudet ovat rasvanpolttajan painajaisia, koska kuka voisi kieltäytyä kolmesta erilaisesta kakusta ja karjalanpiirakoista? Olin jo valmiiksi suunnitellut herkkupäivän niin, että sain hyvällä omalla tunnolla maistella kakkuja. Maanantaina ei olisi pitänyt mennä puntarille. Painoa oli tullut KAKSI kiloa lisää! No, onneksi ne kakkukilot lähtivät yhtä nopeasti kuin tulivat. Eli nyt tilanne on taas balanssissa. Mutta ehkä seuraavana herkkupäivänä taas malttia toimintaan 🙂

Heidi Pohjala

Lue tästä, miksi asiantuntija ei suosittelisi dieettiä laihduttamiseen.
Kuuntele täältä, mitä Jutta Gustafberg vastaa asiantuntijan kritiikkiin.

Mainokset

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: